Self Test Gov Gr πλατφορμα, Https Www Zougla Gr Assets Images 3052035 Jpg

Άνοιξε η πλατφόρμα self-testinggovgr στην οποιά θα δηλώνονται από τους πολίτες τα αποτελέσματα των self test για τον κορονοϊό. Ποια η εναλλακτική Προβλήματα στο sel-testinggovgr εντοπίστηκαν σε κάποιες περιπτώσεις λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας στην πλατφόρμα για τη δήλωση αποτελέσματος.


Https Www Tanea Gr Wp Content Uploads 2021 04 08 04 Hometest Mathites1 Jpg

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα self-testinggovgr καθώς η συμμετ.

Self test gov gr πλατφορμα. Συνεχίζεται η διαδικασία του αυτοελέγχου για τον κορονοϊό μέσω self test για τους εργ Πλατφόρμα self-testinggovgr. Άνοιξε η πλατφόρμα δήλωσης αποτελεσμάτων στο self-testinggovgr. Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας από τη Δευτέρα 17 Μαΐου θα απαιτείται η διενέργεια self test.

Δήλωση στην πλατφόρμα Οδηγίες για σχολική κάρτα μαθητή. Μπορείτε να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος ή την σχολική κάρτα. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν τα self-tests στο σπίτι τους.

Πρόβλημα με την πλατφόρμα. Διαθέσιμη είναι από σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021 στην πλατφόρμα self-testinggovgr η υπηρεσία δήλωσης αποτελεσμάτων των self tests ώστε να μπορούν να έχουν μαζί τους οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τη βεβαίωση σε περίπτωση. Ανοίγει το απόγευμα η πλατφόρμα καταχώρησης και ενημέρωσης για την χορήγηση των self tests ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 και ξεκινάει η διάθεση τους αποκλειστικά για μαθητές Λυκείου 16-18 ετών και εκπαιδευτικούς της μέσης.

Αν το self-test είναι θετικό θα εκδίδεται δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της ίδιας πλατφόρμας για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid test σε δημόσια δομή. Άνοιξε η πλατφόρμα για τα self test. Ανοίγει το απόγευμα η πλατφόρμα καταχώρησης και ενημέρωσης για την χορήγηση των self tests ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 και ξεκινάει η διάθεση τους αποκλειστικά για μαθητές Λυκείου 16-18 ετών και εκπαιδευτικούς της μέσης.

May 16 2021 Το govgr θα εξελίσσεται συνεχώς. Σε λειτουργία τέθηκε η σχετική πλατφόσμα self-testinggovgr με τα self tests να φτάνουν στα φαρμακεία όλης της χώρας. Οδηγίες Video Πληροφορίες Απαντήσεις σε ερωτήσεις.

Πλέον μέσω του govgr θα εκδίδονται οι θετικές ή αρνητικές δηλώσεις των self test καθώς άνοιξε η ειδική λειτουργία της πλατφόρμας. Σε περίπτωση που κάποιος βγει θετικός στο self test δηλώνει το αποτέλεσμα στο self-testinggovgr και εκεί μπορεί να δει και τις δημόσιες δομές που μπορεί να επισκεφθεί ώστε να υποβληθεί σε νέο μοριακό ή rapid τεστ εντός των. Άνοιξε η πλατφόρμα self-testinggovgr Πως θα δηλώνετε το αποτέλεσμα.

Δήλωση αποτελέσματος self test. Σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μπορεί να εκδοθεί εύκολα και απλά η. Οδηγίες καταχώρισης αποτελέσματος στην ιστοσελίδα self-testinggovgr.

Διαθέσιμη από σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου είναι η υπηρεσία της δήλωσης αποτελεσμάτων των self tests και έως 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο στην πλατφόρμα self-testinggovgr. Η διεξαγωγή δε self test. Μαθητές εκπαιδευτικοί διοικητικό και.

Ανοιχτή είναι από το πρωί της Κυριακής η πλατφόρμα self-testinggovgr για τη δήλωση των αποτελεσμάτων των self-tests από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Συστήνεται το τεστ να γίνεται το ίδιο πρωί ή το προηγούμενο. Self test gov gr πλατφορμα.

Περίπου ένα στα τρία άτομα που είναι φορείς του νέου κορωνοϊού SARS CoV -2 δεν έχουν συμπτώματα και τον μεταδίδουν χωρίς να. Μπορείτε να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος ή την σχολική κάρτα. Άνοιξε η πλατφόρμα Πώς δηλώνεται το αποτέλεσμα vid.

Στην ιστοσελίδα self-testinggovgr. Αν το επαναληπτικό τεστ είναι θετικό θα ακολουθείται το. Self-testinggovgr πλατφόρμα Εργαζόμενοι.


Se Leitoyrgia H Platforma Gia Ta Self Test Fpress Gr


Https Www Ethnos Gr Sites Default Files Styles Default Public Images 2021 04 Sholiki Karta 0 Jpg Itok Kqxppawj


Dhlwsh Aytodiagnwstikwn Test Covid 19


Https M Naftemporiki Gr Thumb 1711617 1200 1200 0x0000000001a3f99f 1 Self Test Koronoios Jpg


Self Testing Gov Gr Etsi Epistrefoyn Oi Ma8htes Sta Lykeia Pws Petame To Self Test


Self Test Anoi3e H Platforma Self Testing Gov Gr Gia Ta Apotelesmata 1 Voice


Https Www In Gr Wp Content Uploads 2021 05 Cf 83 Cf 87 Ce Bf Ce Bb Ce B9 Ce Ba Ce B7 Ce Ba Ce B1 Cf 81 Cf 84 Ce B1 Jpg


Https Self Testing Gov Gr Covid19 Self Test Print Pdf


Https Www In Gr Wp Content Uploads 2020 12 Cov 1024x611 Jpg


Self Test Anoi3e Apo Shmera H Platforma Self Testing Gov Gr Gia Ta Apotelesmata E8nos


Https Www Skai Gr Sites Default Files Styles Large Public 2021 04 Selftest Ape Jpg Itok Odkwv983


Self Testing Gov Gr Problhmata Sth Syndesh Gia Deyterh Fora Thesseconomy


Https Www Ethnos Gr Sites Default Files Styles Normal Public Images 2021 04 Dilosi Apotelesma Self Test 0 Jpg Itok 8us0hq5w


Teleytaies Odhgies Gia Ta Self Test Ananewmeno Istologio 1oy Genikoy Lykeioy Ag Barbaras


Https Www Skai Gr Sites Default Files Styles Large Public 2021 03 Ergasia Testing Gov 1 Jpg Itok Syyzff00


Apofash Fek Diadikasies Ypoxrewtikoy Self Test Gia Ma8htes Ekpaideytikoys Kai Loipo Proswpiko Sxoleiwn Esos Gr


Https Www Tanea Gr Wp Content Uploads 2021 05 Self Test 768x432 1 768x432 Jpg


Anoi3e H Platforma Self Testing Gov Gr Pws Dhlwnetai To Apotelesma Video Ertnews Gr


Https Www Zougla Gr Assets Images 3052035 Jpg

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here